Skip to content

Dejuni de 24 hores a Tarragona per la llibertat dels presos polítics i els exiliats

10-05-2018 / Tarragona

El cap de setmana del 12 i 13 de maig hi haurà a Tarragona una jornada per reivindicar la llibertat dels presos polítics i els exiliats i la llibertat d'expressió. Es tracta d'un dejuni de 24 hores inspirat en els dejunis proposats per l'ANC en la campanya "prou d'ostatges!".

La jornada tindrà lloc al local adjacent a la parròquia de Sant Joan, situada a la Plaça del General Prim o de la Mitja Lluna. Començarà a les quatre de la tarda del dissabte i s'acabarà l'endemà diumenge a la mateixa hora.

Diumenge al matí es farà una conferència de l'antimilitarista Pepe Beunza i al llarg de la jornada es realitzaran activitats diverses, com ara xerrades sobre el sentit del dejuni, tallers de meditació, conta-contes, papiroflèxia, així com l'actuació de corals, entre d'altres. Hi haurà també un espai per escriure als presos i exiliats.

Les activitats estan obertes a tothom. Els organitzadors conviden a participar-hi per fer visible que "ja n'hi ha prou" i com a mostra de solidaritat amb els familiars i amics de les persones represaliades. Es pot contactar amb els organitzadors al correu dejuniprouostatgestgn@gmail.com.